Вбивство та розбій у центрі Харкова (ФОТО)

Фото ГУ МВС України у Харківській області Фото ГУ МВС України у Харківській області
Троє молодиків вломилися до магазину та вбили власника.

Днями від чергового невідомчої охоронної фірми до оператора служби «102» надійшло повідомлення, що в приміщенні магазину на вулиці Спартаківській невідомими скоєно напад на 39-річного чоловіка. На місце події виїхали правоохоронці.

– В результаті оперативних заходів за «гарячими слідами» були затримані троє непрацюючих, раніше не судимих чоловіків 25, 26 та 29 років, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні нападу, – розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук. – Як з’ясувалося під час слідства, зловмисники мали чіткий план заволодіння грошима з магазину.

Того вечора, пересвідчившись, що окрім власника у приміщенні нікого немає, двоє зловмисників зайшли всередину, а третій залишився на вулиці. Власник, побачивши двох молодиків, які тримали в руках молотки, встиг натиснути на тривожну кнопку сигналізації. Непрохані гості, не гаючи часу, одразу стали наносити чоловікові удари по голові, від чого він знепритомнів. За лічені секунди зловмисники заволоділи грошима, телефоном та ключами від машини постраждалого і спробували залишити місце злочину. Але цьому завадили правоохоронці.

Речові докази (знаряддя злочину та викрадені речі) вилучені. Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого за ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПКУ та утримуються в ізоляторі тимчасового утримання. Ведеться слідство.

Постраждалий в тяжкому стані був доставлений до лікарні. На жаль, медики, які відчайдушно боролися за життя людини, не змогли його врятувати, чоловік через декілька годин помер, не приходячи до тями.

Автор: Администратор сайта