Велику партію наркотиків затримали на кордоні під Харковом (Відео)

Фото: dpsu.gov.ua Фото: dpsu.gov.ua
18 вересня на пункті пропуску «Гоптівка» було затримано автомобіль «Рено» української реєстрації, яким керував громадянин України, що прямував до РФ.

Як повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України, помітивши схвильованість водія, а також зважаючи на наявність попередньої інформації від Служби безпеки України, прикордонники прийняли рішення провести поглиблений огляд.

Підозри правоохоронців підтвердив службовий собака Тайк, який чітко спрацював на цей транспортний засіб. У ході часткового демонтажу м’якого покриття підлоги в салоні автомобіля, біля пасажирського сидіння, в 3-х згортках, обмотаних клейкою стрічкою, прикордонники виявили 1,2 кілограма речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору. Зі слів власника, виявлена речовина – марихуана.

Дії зловмисника підпадають під ознаки правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів).

Прикордонники оформили всі необхідні документи та передали затриманого й наркотичну речовину співробітникам СБУ в Харківської області для прийняття подальших правових рішень.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта