Вибух на газогоні "Уренгой - Помари - Ужгород". Полум'я сягає 100 м заввишки

На Полтавщині на газогоні "Уренгой - Помари - Ужгород" сталося загоряння газу у трубі високого тиску, радіус пожежі становить до 300 метрів.

Про це повідомили в УМВС Полтавщини.

"Близько 14:25 надійшло повідомлення про загоряння на газогоні у с. Пестичевське Лохвицького району. На місце події виїхали всі аварійно-рятувальні служби та керівництво району.

Наразі полум'я із труби високого тиску сягає до 100 метрів заввишки, радіус полум'я до 300 метрів. Небезпечне для життя підвищення температури знаходиться у межах 1 кілометра від епіцентру загоряння.

Зараз в екстреному порядку вирішується питання про перекриття газопостачання до газогону, потім будуть вживатися заходи з ліквідації пожежі та встановлення її причини.
Жертв, за попередніми даними, немає" -, зазначили у міліції Полтавщини.

Довідка: Газопровід "Уренгой - Помари - Ужгород" - експортний газопровід, з'єднує Уренгойське газове родовище та газові родовища півночі Західного Сибіру із Ужгородом. Далі газ транспортується кінцевим споживачам у Центральній та Західній Європі. Газогін перетинає російсько-український кордон на північ від міста Суми.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта