Вибухівку переховув вдома мешканець Харківської області

Шукав у Ізюмському лісі метал і, коли натрапив на металевий предмет, присипаний землею, почав його викопувати. Відкопав ящик, всередині якого знаходилась вибухівка.

Свого часу цей ізюмчанин проходив службу у збройних силах, тому зрозумів, що знайшов тротилову шашку. Замість того, щоб повідомити про знахідку міліцію, він сховав її у своєму сараї, плануючи в майбутньому використати для глушіння риби.

18 липня поточного року близько 17-00 працівники сектору дільничних інспекторів міліції Ізюмського МВ під час санкціонованого огляду домоволодіння 43-річного мешканця міста Ізюму вилучили близько 200 грамів вибухової речовини, повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Під час бесіди з господарем домоволодіння дільничні встановили, що речовину чоловік знайшов в лісосмузі поблизу с. Бабенково Ізюмського району.

Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину. Ці діяння караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Автор: Менеджер сайта