Вітчим вбив п'ятирічну дівчинку. Інформація прокуратури

http://amurpress.ru/ http://amurpress.ru/
В одному з сіл Харківської області від травм голови померла маленька дівчинка.

Керівництво прокуратури Харківської області взяло на особливий контроль розслідування смерті неповнолітньої у Дворічанському районі.

Як повідомив прокурор району Віктор Сич, у ніч з 3 на 4 лютого п’ятирічну мешканку одного з сіл з травмами голови до райлікарні доставили батьки. За кілька годин дитина, не приходячи до тями, померла, повідомили у прокуратурі Харківської області.

За попередніми даними, травми дівчинці наніс 38-річний вітчим. Нібито під час занять з дитиною письмом, остання вередувала. Після ляпаса дівчинка вдарилася головою об одвірок та втратила свідомість.

Усі обставини трагедії встановить слідство, яке на даний час проводять органи внутрішніх справ за п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини). Прокуратура процесуально керує кримінальним провадженням.

Натепер чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура наполягатиме на обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слід зазначити, що вітчим раніше був засуджений за нанесення тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Звільнився з місць позбавлення волі у грудні 2009 року.

У сім’ї виховується ще двоє дітей 2011 та 2013 років народження.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта