Вночі невідомі напали на одинокого пенсіонера та вкрали 30 тисяч

http://newsper.net/ http://newsper.net/
74-річного чоловіка доставили до Красноградської районної лікарні з численними порушеннями.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, до чергової частини Красноградського районного відділу міліції надійшло повідомлення від чергової медсестри центральної районної лікарні. До одного з відділень закладу було госпіталізовано 74-річного пенсіонера. Діагноз медиків - багаточисельні забійні садни тіла, забійна рана в області правого ока та нижньої губи.

Чоловік був при тямі, тому зміг розповісти правоохоронцям про обставини надзвичайної події, що сталася з ним декілька годин тому. Близько 01-30 ночі троє невідомих постукали у вікно його дому. Пенсіонер відчинив двері. Троє чоловіків, які були у масках, стали вимагати у пенсіонера гроші. Той не став відпиратися та віддав зловмисникам усі свої збереження - 30 тисяч гривень.

Правоохоронці в першу чергу перевіряли осіб, які були раніше судимі за скоєння подібних злочинів, паралельно оперативники відпрацьовували оточення потерпілого. Робота ускладнювалось тим, що зловмисники не залишили жодних слідів. Нападники «працювали» в рукавичках, сховали під масками свої обличчя, та не вмикали світло, коли орудували у чужій оселі.

Через дві доби було затримано трьох чоловіків, причетність яких до вчинення резонансного злочину була повністю доведена слідчими органами. Зловмисниками виявились двоє мешканців Красноградського району та їх 37-річний подільник з Харкова. Раніше усі затримані вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Працівники міліції вилучили речові докази, за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Автор: Администратор сайта