Водій віз тисячі пляшок паленої горілки, не підозрюючи про це?

фото прес-служби Міндоходів фото прес-служби Міндоходів
Працівники оперативно-слідчих підрозділів Міндоходів у Харківській області виявили факт незаконного транспортування та перевантаження фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції.

Пляшки з горілкою були обклеєні фальсифікованими марками акцизного податку. Мало того, оперативники встановили, що у водія вантажівки не було жодних дозвільних документів на транспортування фальсифікованого вантажу.

З пояснень, наданих водієм, встановлено, що невідомі запропонували йому перевезти даний вантаж за винагороду. Хто є власником цієї горілки та хто мав її отримати, водієві не відомо.

У результаті працівники оперативно-слідчих підрозділів вилучили 15 тис. півлітрових пляшок фальсифікованої продукції на загальну суму  405 тис. грн.

Вчинене кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікується за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Проводяться заходи щодо встановлення каналів постачання, місць реалізації даної горілки. Разом з цим встановлюється походження вилученого товару та нелегальних марок акцизного податку.

Автор: Администратор сайта