Волинянин зберігав у гаражі у Харкові 16 тисяч пачок російських цигарок (ФОТО)

фото прес-служби Міндоходів фото прес-служби Міндоходів
Працівники оперативного управління ГУ Міндоходів у Харківській області вилучили з незаконного продажу 14,7 тис. пачок контрафактних цигарок на загальну суму близько 145 тис. грн.

Саме таку знахідку зробили співробітники Міндоходів в одній з будівель гаражного кооперативу міста. Тисячі пачок цигарок російського виробництва – і на жодній немає належним чином розміщених марок акцизного податку.

Про це розповів начальник оперативного управління ГУ Міндоходів у Харківській області Сергій Мережко.

Власником «тютюнового скарбу» виявився 36-річний уродженець Волинської області, якій наразі мешкає у Харкові. Чоловік зізнався, що придбав дану продукцію у невідомих йому осіб з метою її подальшої реалізації серед «бізнесменів», які торгують цигарками з лотків.

Така діяльність є прямим порушенням Закону України № 481/95-ВР від 19.12.1995 р. «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

«Відносно зазначеного підприємця складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 164-5 КУпАП», - зазначає Сергій Мережко.

Подальшу долю контрафактного тютюну буде вирішувати суд.

Автор: Администратор сайта