Харківські поліцейські причетні до збуту амфетаміну та марихуани. Фото

Фото: LAW.ru; СБУ Фото: LAW.ru; СБУ
Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури викрили у Харкові мережу реалізації наркотиків та психотропів працівникам поліції.

Як ідеться у повідомленні прес-центру Служби безпеки України, оперативники спецслужби встановили, що організував збут наркотиків непрацюючий місцевий житель.

«У своїй квартирі зловмисник налагодив виготовлення та фасування психотропної речовини амфетамін та марихуани. Підготовлені для вживання заборонені речовини ділок розповсюджував через чинних офіцерів Управління патрульної поліції Харкова», - ідеться у повідомленні СБУ.

Під час обшуків за місцями проживання організатора мережі та активних членів угруповання вилучено амфетамін, канабіс, пакувальну тару, засоби для виготовлення, фасування і вживання наркотиків та бойові набої до вогнепальної зброї.



Кримінальне провадження здійснюється за ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання та збут наркотичних засобів, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб). Наразі вирішується питання про оголошення фігурантам справи підозри в скоєнні злочину та обрання судом запобіжних заходів.
Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Читайте також: У потрійній ДТП на вулиці Маршала Бажанова постраждав чоловік. Фото

Максим Грек