З особняка харківського генерал-майора вкрали 100 тисяч доларів

http://vesti.ua/ http://vesti.ua/
26 листопада злочинці залізли у дім генерала та винесли всі гроші.

Харківські домушники довели , що зупинити їх не можуть ні високі стіни , ні високі міліцейські звання жертв . Минулого тижня грабіжники влізли у приватний будинок на Салтівці. Місцеві жителі кажуть , його господар - колишній заступник начальника обласного управління ДАІ , а пізніше - керівник господарського управління МВС, генерал-майор Сергій Бакумов . Цю інформацію підтвердили і джерела в правоохоронних органах. Згідно ж офіційному протоколу міліції , з собою злодії прихопили близько 100 тис.дол., - пишуть “Вести”.

- Злодії проникли всередину 26 листопада близько 22:00 , - розповіло джерело в правоохоронних органах. - Вони викрутили пластиковий склопакет і винесли з будинку близько $ 100 тисяч.
Як виявилося , багато місцевих мешканців в курсі події .

- До нас пару днів тому приходив дільничний , розпитував , - розповіла одна з сусідок Бакумова . - Я була дуже здивована , адже у нас тиха і спокійна вулиця , ніколи ніяких ексцесів. Господарів того будинку я бачила нечасто , що гуляють , наприклад , взагалі ніколи . Іноді тільки помічала , як поверталися додому на іномарці.

- Великий червоний будинок на Писемського ? Цей той , де Бакумов живе? - відразу відреагувала інша сусідка постраждалого . - Звичайно , я його знаю, не дарма тут 35 років живу. Хороша людина , культурний , вітається завжди , поганого взагалі нічого сказати не можу. А ось про пограбування я нічого не чула.

У самому будинку Бакумова двері ніхто не відкрив . Інформацію про пограбування будинку в провулку Писемського підтвердили і в прес -службі Управління МВС України в Харківській області.

- 26 листопада з домоволодіння за вказаною адресою дійсно була здійснена крадіжка , власник будинку звернувся в міліцію з відповідною заявою , - розповіла начальник ЦГЗ УВС області Наталія Захарова. - Але я не можу сказати , кому належить будинок і на кого він оформлений.

Джерело: Вестей
Автор: Администратор сайта