За вбивство трьох працівників Харківводоканалу винуватця засудили умовно

http://hronika.info/ http://hronika.info/
Винний у загибелі трьох людей отримав п'ять років умовно.

Київський районний суд Харкова визнав винним майстра дільниці КП "Харківводоканал" у загибелі трьох робітників підприємства в червні цього року й засудив його до п’яти років позбавлення волі умовно. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Харкова Ольга Вороніна, - пише Укрінформ.

- Сьогодні Київський районний суд Харкова виніс остаточне рішення по справі. Майстра дільниці було визнано винним за ч.2 ст.272 КК України (порушення правил безпеки при проведенні робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило за собою смерть кількох людей), - повідомила Ольга Вороніна.

За її словами, комунальника засудили до п'яти років позбавлення волі. Враховуючи те, що він розкаявся та до цього не порушував закон, суд звільнив його від відбування покарання.

Окрім цього суд частково задовольнив цивільний позов харків’янки, яка по вині засудженого втратила сина та чоловіка. За рішенням суду КП "Харківводоканал" має сплатити їй 200 тис. грн компенсації за моральну шкоду. Вдова вимагала 800 тис. грн.

Нагадаємо, нещасний випадок стався 7 червня під час ремонту водогону в каналізаційному колодязі на перехресті Білгородського шосе та вулиці Рудика у Харкові. Троє працівників КП загинули від отруєння газами.

Джерело: УкрІнформу
Автор: Администратор сайта