Заколов, а потім спалив колишнього в'язня його друг під Харковом

Тіло 61-річного чоловіка знайшли міліціонери Сахновщинського РОВД у його власному будинку після пожежі.

Невідомий зловмисник наніс пенсіонеру чисельні колото-різані рани та намагався знищити сліди страшного злочину, підпаливши ліжко та столи в спальні та гостинній.

Впевнений в тому, що дім вигорить до тла, він навіть не позбувся знаряддя вбивства - правоохоронці вилучили кухонний ніж з плямами речовини, схожої на кров, прямо біля тіла загиблого.

Працівники міліції з’ясували, що потерпілий проживав сам. Раніше він був судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини. Звільнився 3 роки тому, ніде не працював та водив дружбу з особами, що колись притягувалися до кримінальної відповідальності.

Саме серед них працівники карного розшуку виявили чоловіка, який зарізав на смерть самотнього пенсіонера. Ним виявився 24-річний мешканець селища Сахновщина, раніше судимий за вчинення грабежу.

Як пояснив затриманий, в день вбивства він з господарем будинку розпивав алкогольні напої. У них виникла сварка і чоловік убив свого друга.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими райвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Автор: Администратор сайта