Залишені на самоті діти влаштували пожежу у квартирі. Фото

Фото: ДСНС Фото: ДСНС
Подія сталася 12 січня, о 13:21, у п’ятиповерховому житловому будинку № 6, що у 2-му мікрорайоні міста Лозова Харківської області.

Повідомлення надійшло від сусідів, котрі розповіли, що у квартирі на четвертому поверсі повно диму. З неї вони винесли на вулицю 3-х дітей.

До місця пожежі негайно прибув черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС на 2-х автоцистернах та 1-й автодрабині. На момент прибуття рятувальників, медики вже оглядали врятованих дітей — 2 хлопчики одно- та шестирічного віку та їх п’ятирічна сестричка. Про це повідомили у ДСНС України в Харківській області.

За інформацією ГУНПУ, мати дітей, жінка 1988 року народження, залишивши дітей на самоті, пішла до магазину. Наразі діти перебувають у Лозівській міській лікарні. Їх життю нічого не загрожує.

Розвідкою пожежі було встановлено, що у квартирі горіли домашні речі, диван та крісло, на загальній площі близько 8 кв. м. Вогонь локалізували одним пожежним стволом вже о 13:36, ліквідували – о 13:56. За попередніми даними, на момент виникнення пожежі діти знаходились на самоті. На місці події фахівці виявили запальничку, якою, ймовірно, бавилась малеча.

Остаточна причина виникнення пожежі з’ясовується.

Микола Мельник