Згвалтувавши та убивши харків'янку, 19-річний хлопець влаштувався кухарем у кримському кафе

http://world.fedpress.ru http://world.fedpress.ru
У лютому 2011 року ніде не працюючий 19-річний мешканець Дніпропетровської області з корисливих мотивів скоїв розбійний напад на молоду жінку.

Зловмисник наніс їй 6 ударів ножем в область голови, рук та грудної клітини, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Однак жінка чинила опір та голосно кричала, через що нападник утік, повідомляє прес-служба облпрокуратури.

Окрім того, у вересні того ж року нетверезий парубок вирішив зґвалтувати незнайому жінку. Він вистежив випадкову перехожу, дочекавшись коли та зайде у малоосвітлену частину вулиці та затуливши їй рота і, погрожуючи ножем, вимагав вступити з ним у статеві відносини.

Коли потерпіла спробувала звільнитися, він 30 разів ударив її ножем. Після того як жінка втратила свідомість, нелюд зґвалтував жертву. Потерпіла померла від численних колото-різаних ран.

За два місяці після скоєння останнього злочину чоловік був затриманий правоохоронцями в Криму, де влаштувався працювати кухарем в одному з кафе.

Завдяки принциповій позиції прокурора Апеляційний суд Харківської області не задовольнив скарги вбивці та ґвалтівника, якому суд першої інстанції присудив довічне позбавлення волі.

Ленінський районний суд Харкова визнав громадянина винним у вчинення низки особливо тяжких злочинів. Чоловікові призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією усього майна.

Апеляційний суд залишив рішення першої інстанції без змін. Вирок набрав чинності.

Автор: Администратор сайта