Жінку, що була у розшуку, спіймали через марихуану

Співробітники лінійної міліції затримали на Південному вокзалі у Харкові 28-річну харків'янку.

Після обшуку у неї вилучили 15 грамів марихуани, яку затримана загорнула у звичайну газету, повідомляє СЗГ УМВС України на Пiвденнiй залiзницi.

Жінка стверджувала, що зберігала наркотик для себе. Марихуану правоохоронці вилучили і направили на дослідження, за фактом проводиться дослідча перевірка. Крім того, міліціонери встановили, що затримана перебуває у розшуку Балакліївським РВ ГУМВС України в Харківській області за крадіжку і переховується від суду. Жінку передали до райвідділу міліції для затримання та доставляння до суду під вартою.

Крім того, 15 серпняспівробітники транспортної міліції лінійного відділу на ст. Лозова затримали 26-річного місцевого мешканця, у якого вилучили близько 12 грамів коноплі. Як пояснив чоловік, наркотичну речовину він зберігав для особистого вживання. Наразі речовий доказ вилучено і направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВСУ на Південній залізниці. Проводиться дослідча перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Того ж дня на ст.Основа в ході проведення операції «МАК-2012» на залізничному переїзді перегону «Шебелинка-Лиман Півд.» міліціонери затримали 24-річну мешканку Зміївського району. За 50 гривень вона збула іншій жінці близько 6 грамів марихуани. Наразі за фактом порушена кримінальна справа за ознаками ч.2 ст. 307 КК України (збут наркотичної речовини).

Автор: Администратор сайта