Жителі Есхару вийшли на вулиці містечка через смерть активіста. Фото, Відео

6 червня у Чугуївському районі жителі селища міського типу Есхар вийшли на вулиці у зв'язку з подією, яка сталася напередодні.

Нагадаємо: Під Харковом знайшли повішеним місцевого активістаПро це 5 червня близько 20.30 на своїй сторінці в Facebook повідомив правозахисник Роман Ліхачов. За його словами, чоловік — активіст, родом із селища Есхар.

Місцеві жителі вимагають від адміністрації та правоохоронців селища міського типу Есхар розібратися у подіях, які передували трагедії. Про це повідомляє один з місцевих жителів Есхару на сторінці громадської групи в соціальній мережі Faceebook.

Фото: Facebook/ЧЕСТНО-PRO-ЧУГУЕВ

У ГУНПУ в Харківській області розповіли, що тіло 23-річного мешканця селища Есхар без видимих ознак насильницької смерті було знайдено у лісосмузі неподалік залізничного полотна. 5 червня близько 12.00 до Чугуївського відділу поліції звернулася 40-річна жителька селища Есхар. Жінка повідомила про те, що її 23-річний син 4 червня о 16-30 пішов з дому та не повернувся. На пошуки чоловіка було орієнтовано особовий склад відділу поліції. Того ж дня близько 20.10 тіло загиблого без видимих ознак насильницької смерті було знайдено у лісосмузі неподалік залізничного полотна. Слідчим Чугуївського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

БІЛЬШЕ ФОТО ТА ВІДЕОДИВІТЬСЯ ТУТ

Микола Мельник