Зі звалища металобрухту під Змієвом, де стався вибух, вивезли понад 400 боєприпасів

http://radiovesti.ru/ http://radiovesti.ru/
Усі боєприпаси були знешкоджені.

Як повідомляє прокуратура Харківської області, у ході досудового розслідування обставин вибуху у селищі Комсомольське Зміївського району встановлено, що причиною трагедії став військовий боєприпас. Згодом на території приватного підприємства, де сталася пригода, фахівці виявили та знешкодили ще близько 400 вибухонебезпечних предметів.

У зв’язку з цим матеріали кримінального провадження, порушеного прокуратурою області за даним фактом, передані до прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, - повідомив перший заступник прокурора області Володимир Cуходубов.

Надаємо, 14 жовтня на одному з приватних підприємств у Зміївському районі стався вибух, унаслідок якого травмувалися троє осіб. Один з них – 26-річний дільничний інспектор – від отриманих травм помер у лікарні.

Досудове розслідування встановило, що міліціонер, тримаючи в руках металевий предмет світлого кольору пляшкоподібної форми, здійснив ним декілька ударів об залізобетонні сходи, після чого пролунав вибух.

За фактом вибуху прокуратурою області було розпочате кримінальне провадження за ч 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері –  за ч. 2 ст. 425 КК України (недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки).

Автор: Администратор сайта