Змагання з армреслінгу завершились убивством під Харковом

mirster.ru mirster.ru
Дружнє змагання з армреслінгу закінчилось для мешканця Краснопавлівки загібеллю. Не змирившись із поразкою він напав на друга та отримав у відповідь ножове поранення в шию.

За свідченням підозрюваного у вбивстві, 23 травня четверо друзів: потерпілий разом з трьома товаришами розпивали спиртне в місцевому кафе, повідомляє ГУ МВС України в Харківській області.

Продовжити чоловіки вирішили вдома у постраждалого. Коли була випита чергова партія спиртного, хтось з учасників вечірки запропонував помірятися силами та влаштувати змагання з армреслінгу. Чоловіки із завзяттям взялися за справу, самим слабким виявився власник квартири. Несподівана поразка дуже його обурила і між чоловіками виникла сварка.

Двоє з них відразу пішли до дому, а третій, 56-річний мешканець селища Краснопавлівка, перед виходом все ж таки вирішив заспокоїти свого товариша та помиритися з ним.

Реакція сп’янілого господаря виявилася непередбачуваною - він схопив зі столу ножа й замахнувся на давнього приятеля. Той, в свою чергу, захищаючись, втримував його руку та намагався відібрати холодну зброю. В результаті цієї шарпанини чоловік наніс ножове поранення нападаючому в область шиї. На ранок гість зібрав свої речі та спокійно поїхав до міста Харкова.

Запідозрила лихо 64-річна сусідка загиблого: вона звернулася  до міліції Лозівського району. Жінка повідомила, що з сусідньої квартири чутно неприємний запах, до того ж вже декілька днів вона не бачила свого сусіда.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Лозівського райвідділу. Працівники міліції виявили в квартирі труп 54-річного чоловіка, який лежав в калюжі крові.

Підозрюваного у вбивстві 56-річного чоловіка днями затримали та доставили до міліції. Чоловік не відразу зізнався в скоєному, але після того, як йому пред’явили ряд незаперечних доказів його провини, тому нічого не лишилося, як розповісти про події трагічного вечора.

Під час слідства, правоохоронці дійшли висновку, що затриманий захищався, але перевищив межі необхідної оборони. Тому його дії було перекваліфіковано на статтю 118 (навмисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до двох років.

Автор: Администратор сайта