До Нового року 12 днів. Що подарувати шефу під ялинку

20.12.2013 06:00 Суспільство
http://dom.goodhouse.com.ua/ http://dom.goodhouse.com.ua/
Універсальний подарунок — пляшка дорогого алкоголю.

Хороша традиція - дарувати спільний подарунок керівникові від колективу. Це дозволяє купити за зібрані гроші щось пристойне. Маючи на руках достатню суму, чоловікові можна буде купити солідний настільний прилад з ручкою, оригінальні настінні годинники, барометр або картину.

Гарним новорічним подарунком для директора стане подарунковий набір алкоголю або пляшка його улюбленого напою у новорічній упаковці. Продовжуючи алкогольну тему, можна порекомендувати купити набір чарок для віскі або пивний набір з кухлів у валізці, незвичайну підставку для пляшок або фляжку. Оригінальним подарунком стане якась мініатюрна гра для дорослих у незвичайному дизайні, наприклад, міні-казино, покер, нарди, шахи.

Жінці-керівникові сподобається світлодіодна картина, відерце для шампанського, електронна фоторамка, сейф-скринька у вигляді книги, флеш-карта в корпусі гламурного кулона або колечка. Від жіночого колективу начальниці можна подарувати що-небудь для будинку: сувеніри, посуд , побутову техніку.

У новий рік дамам також дозволяється дарувати алкоголь, але не варто купувати банальну горілку, краще вибрати дамський лікер, шампанське , мартіні або хороше вино.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта