До Нового року 22 дні. Що подарувати дружині на Новий рік

10.12.2013 06:00 Суспільство
http://woman.delfi.ua/ http://woman.delfi.ua/
Чим порадувати на Новий рік свою кохану, щоб вона залишилася задоволена подарунком.

Жіночий колектив «СК» радить дарувати коханій, подрузі, мамі наступні подарунки.

1 . Прикраси

Всупереч твердженням, що кращі друзі дівчат - це діаманти, можна підібрати і більш бюджетну прикрасу, але не менш гарну. Зверніть увагу на вироби із золота, срібла або ж просто на стильну якісну біжутерію.

2 . Персональна техніка

Ви можете порадувати кохану новеньким сучасним мобільним телефоном, MP- 3 плеєром або планшетом. Такий подарунок вже точно порадує вашу дружину.
3 . Парфуми

Якщо ви знаєте парфумерні переваги вашої коханої, вона буде рада такому подарунку. Якщо хочете їй піднести парфум, але боїтеся пригадати, попросіть допомогти її подругу - нехай довідається, який аромат їй хотілося б отримати "під ялинку" .

4 . Похід в Spa

Подаруйте коханій похід в Spa-центр, де вона може повністю розслабитися і не думати про буденні справи. Влаштуйте їй маленький відпочинок.

5 . Красива білизна

Важко знайти жінку, яка б не мала пристрасть до красивої білизни.
6 . Годинники

Наручний годинник - атрибут кожної стильної сучасної жінки, яка весь час кудись поспішає. Підберіть аксесуар, ураховуючи стиль вашої коханої.

7 . Столик для ноутбука

Ще одне нововведення для створення комфорту - це яскравий столик для ноутбука. Якщо дружина часто на ньому працює, їй сподобається такий креативний і корисний подарунок.

8 . Гаманець

У Новий рік - з новим гаманцем! Хороша традиція для залучення благополуччя. Навіть якщо ви не вірите в чарівні властивості гаманця, стильний аксесуар вже точно припаде до смаку вашій дружині.

9 . Сертифікат на покупки

Не знаєте, що подарувати ? Надайте вибір подарунка вашій коханій. Подаруйте їй сертифікат на певну суму в магазині косметики, білизни або одягу.

10 . Інструменти для укладання волосся

Якщо у вашої дружини не коротка стрижка, ви можете порадувати її стильним гаджетом по догляду за волоссям.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта