Що приготувати на Новий рік. Поради від “МастерШеф”

03.12.2013 14:06 Суспільство
Фото СТБ Фото СТБ
Яким має бути новорічний стіл розповів учасник кулінарного шоу з Харківщини Андрій Колісник.

- На столі обов’язково має бути олів’є. Дуже люблю цей салат. Він асоціюється у мене з Новим роком. Свято не обійдеться без солодощів, шампанського, мандарин і безумовно холодних легких закусок. Вони добре підійдуть під тости, яких буде багато святкової ночі (посміхається).

Я фанат закусок на шпазі. Це швидко, просто і красиво. Наприклад, взяти помідори чері, сир моцарела, гілочку базиліка, наколоти це все на шпажку і полити соусом песто. І таких 20 шпажок. Або наколоти креветки з лимоном.

Але особисто я схиляюся до того, що стіл не має ломитися від ласощів. Їх має бути небагато, але вони повинні бути смачними і корисними.

Андрій Колісник також розповів, як готував на проекті екзотичні продукти та чому зараз розводить вдома тарганів.

Учасник також розповів, як вижити на проекті кухарю без пальців.

Про стосунки з Ольгою Мартиновською та кохання на проекті читайте тут.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" № 143 від 30.11.2013

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта