Дівчина з Чугуєва перемогла на престижному конкурсі у Франції. Фото

06.12.2018 16:00 Область Online
Фото: героїв публікації; chuguev-rada.gov.ua Фото: героїв публікації; chuguev-rada.gov.ua
Юна художниця вразила міжнародне журі роботою «Діти малюють мир».

Майбутня випускниця Чугуївської дитячої художньої школи ім. І. Ю. Рєпіна Аріна Резченко стала призеркою щорічного міжнародного конкурсу дитячої та юнацької творчості у столиці Франції Парижі «Діти не хочуть війни».

Художниця стала однією з переможців конкурсу, отримавши третю премію та медаль «За перемогу». Також за її підготовку, професійну викладацьку роботу та підтримку міжнародних зв'язків викладач школи Ольга Володимирівна Непомняща нагороджена дипломом від Президента міжнародного конкурсного журі. 

 — Роботу виконано на півватмані. Робили її майже тиждень, бо дуже складна тематика. На картині зображено серед зруйнованого будинку дітей, які малюють на чорному аркуші мир — те, що нам зараз усім так потрібно. Робота так і називається «Діти малюють мир», — прокоментував «СК» директор Чугуївської дитячої художньої школи ім. І. Ю. Рєпіна Володимир Непомнящий.

Міжнародний конкурс дитячої та юнацької творчості «Діти не хочуть війни» — престижний конкурс образотворчого мистецтва, у якому традиційно беруть участь діти з різних країн світу та Європи.  Вихованці Чугуївської дитячої художньої школи ім. І. Ю. Рєпіна неодноразово брали участь у ньому та ставали призерами. 

Читайте також: В області з’явилися нові заповідники