Голосування за ремонт вулиць організувала мерія в Харківській області

20.04.2017 13:14 Область Online
Фото із соціальної мережі Фото із соціальної мережі
Які вулиці потрібно першочергово ремонтувати у Первомайському, міська рада вирішила запитати у мешканців міста.

- Ми розуміємо, що 99 % доріг міста потребує капітального ремонту. Для прийняття раціонального рішення хочемо з'ясувати ставлення більшості до пріоритетів першочерговості. Результат опитування стане підґрунтям для рішення ради про виділення коштів на ремонт, - написав на своїй сторінці у Фейсбуці голова Первомайської міської ради Микола Бакшеєв.

 На голосування винесли п'ять вулиць. Проголосувати за свій варіант містяни зможуть через смс-повідомлення або в Інтернеті.



Як розповів "СК" перший заступник Первомайського міського голови Антон Орєхов, подібне голосування у Первомайському проходить не вперше. Восени 2015-го вже запускали подібне опитування. За його результатами навесні 2016-го вдалося ефективно розподілити майже 2 млн грн на ямковий ремонт вулиць. Тоді місцеве комунальне підприємство "підлатало" асфальт на приблизно 4 тис. кв. м. 

- Цього року ми обрали вулиці з найбільш проблемними ділянками. На їх поточний ремонт плануємо виділити приблизно 1,5 млн грн, - повідомив Антон Орєхов.

Він додав, що цього року технічні можливості для голосування покращилися. До слова, вартість смс-повідомлень залежить від  тарифів вашого мобільного оператора. 

Безкоштовні ліки: про труднощі реалізації програми розповіли харківські медики 

Інформація про голосування у Первомайському розповсюджується поки у соціальних мережах. Та, за словами Антона Орєхова, вже готові інформаційні буклети, які роздаватимуть первомайцям, щоб більше людей долучилося до голосування.

Воно ж закінчиться 28 квітня. За результатом опитування визначать три вулиці, які наберуть найбільше голосів.  А вже після травневих свят розпочнеться сам ремонт.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта