Кілька смертельних ДТП сталося на Харківщині

09.09.2019 08:55 Область Online
Внаслідок аварій загинули водії та пішохід.

За повідомленням правоохоронців, 7 вересня о 14:50 у селі Зарічне на автошляху Харків – Вовчанськ сталося зіткнення двох автівок. 54-річний водій автомобіля Daewoo Lanos отримав численні травми та загинув на місці.

За попередніми даними, водій Daewoo Lanos, виконуючи обгін, зіштовхнувся з автомобілем BMW X3, який рухався у зустрічному напрямку.

Ввечері цього ж дня, о 21:05, дорожньо-транспортна пригода сталася й в селі Симинівка Вовчанського району. 34-річний водій автомобіля Ford Scorpio допустив наїзд на пішохода, віком близько 40 років. У результаті аварії чоловік загинув на місці події. Особу загиблого та його рідних наразі встановлюють працівники поліції.

А о 22:56 на автошляху Харків – Ялта – Сімферополь, поблизу села Кринички Харківського району сталося зіткнення автівок ВАЗ-2107 та Hyundai Getz, за кермом яких знаходилися молоді чоловіки — 20-річний житель Нововодолазького району та 25-річний житель Харківського району. В результаті зіткнення водій ВАЗа помер на місці, а водія іномарки у тяжкому стані госпіталізували до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Читайте також: Поновлення пенсії після переїзду — поради юриста

Андрій Соха