Лозівський район – лідер за рівнем злочинності в області

11.02.2019 12:25 Область Online
Фото: PMG.ua Фото: PMG.ua
У 2018 році вдалося зменшити рівень злочинності на території Балаклійського, Близнюківського та Барвінківського районів.

Проте стабільно високим залишається рівень злочинності на Лозівщині. Про це повідомив керівник Лозівської місцевої прокуратури Ігор Білодід на нараді з правоохоронцями з чотирьох районів Харківщини, передає ТРК "Сігма".

За його словами, у Лозівському районі найбільший показник злочинності на території області – 153 злочини на 10 000 населення. Також, за даними керівника прокуратури, у районі збільшилась кількість злочинів, що скоїли діти або нетверезі люди.

– Суттєвих зауважень викликає питома вага злочинів, вчинених у стані алкогольного сп’яніння. У Лозівському, Барвінківському, Близнюківському районах майже кожен третій злочин скоюється особами у стані алкогольного сп’яніння. Проблемним питанням залишається профілактика вчинення кримінальних правопорушень неповнолітніми. У Лозівському районі майже кожен розкритий 10-й злочин вчинений неповнолітніми, – додає Ігор Білодід.

Читайте також: Харківські медики перевірили якість питної води

Автор: Олександр Ушаков