Маленька дитина випала з вікна в Сахновщині — подробиці події

21.08.2019 17:45 Область Online
Фото: 24.kz Фото: 24.kz
Постраждалу дівчинку літаком доставили в Харків.

20 серпня у Сахновщині з вікна другого поверху багатоквартирного будинку випала дівчинка віком 1 рік 7 місяців. За інформацією поліцейських, маленька була вдома з 10-річною сестрою, поки батьки були на роботі.

Дитину з травмами голови госпіталізували до Сахновщинської лікарні, а потім літаком доставили у Харківську лікарню швидкої і невідкладної допомоги.

Станом на 21 серпня, 09:20 ранку, за інформацією прес-служби Харківської облдержадміністрації, дитина у важкому стані перебувала у відділенні дитячої нейрохірургії.

Як «СК» розповіли жителі Сахновщини, в сім'ї, в якій трапився цей інцидент, виховується п'ятеро дітей. Батьки займаються бізнесом, орендують магазин. Дорослі часто залишали маленьку дівчинку з сестрою. Як казали батьки, коли їхали з дому, то всі вікна були закриті, москітних сіток на них не було. Коли дитина випала, «швидку» викликали сусіди. Жителі райцентру кажуть, що подібних ситуацій в родині не траплялося.

За словами головного спеціаліста у справах дітей Сахновщинської РДА Тетяни Литвиненко, на обліку ця родина, як така, що опинилася в складних життєвих обставинах, не перебувала.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статтею 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Читайте також: Дитина втопилася у ванній в Харкові