Найбільший фізкультурно-оздоровчий комплекс області відкрили в Краснограді. Фото

25.02.2019 16:44 Область Online
Фото автора Фото автора
Новостворений комплекс уже встиг прийняти перші змагання.

Сьогодні, 25 лютого, в Краснограді відкрили фізкультурно-оздоровчий комплекс. В церемонії відкриття взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, голова Харківської облради Сергій Чернов тощо.

Очільник Харківської обласної ради зазначив, що минулого року Красноградська ДЮСШ відзначила 50-річний ювілей й до цієї дати приурочений цей чудовий подарунок, задля якого об’єднали зусилля державна, обласна, районна та міська влади.

— Мене охоплюють два почуття. Гордість за Красноградщину, що тут збудований один з найкращих не тільки на Харківщині, а й в Україні, спортивний комплекс. І радість за нашу малечу, яка отримала чудові умови для свого розвитку, — каже Сергій Чернов. — Пройде небагато часу, і тут, я впевнений, проводитимуться не тільки районні і обласні, а й міжнародні змагання.

І вже в день відкриття комплексу стартував там перший турнір — міжрайонні змагання з волейболу. У цьому турнірі взяли участь понад 10 колективів з Красноградського, Кегичівського, Сахновщинського, Нововодолазького та Зачепилівського районів.

Нагадаємо, що Красноградський фізкультурно-оздоровчий комплекс — найбільший з усіх, що побудовані на Харківщині. Будівля має 63 метри в довжину, 24 в ширину та висоту купола 15 метрів. У новому комплексі працюють секції футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, боксу, кікбоксингу, художньої гімнастики, спортивних танців, фітнесу. Секції для вихованців ДЮСШ безкоштовні.

Для дорослих жителів району працюватимуть тренери з різних видів спорту: фітнес, степ-аеробіка, бокс, вільна боротьба, кікбоксинг, будуть займатись волейболісти, футболісти, баскетболісти. Щоденно заклад зможуть відвідувати 450 чоловік.

Читайте також: УЄФА прийняла заявку Харкова на проведення Суперкубка

Автор: Савелій Мякушко