Негода на Харківщині: дорожні служби борються з переметами

08.01.2019 10:51 Область Online
Фото: Телеканал 24 Фото: Телеканал 24
Погіршення погодних умов спостерігалося у дев'яти районах області.

7 січня на Харківщині зафіксовано посилення вітру (пориви вітру до 20 м/с), що привело до утворення переметів у Лозівському, Близнюківському, Ізюмському, Барвінківському, Шевченківському, Первомайському, Красноградському, частково у Куп’янському та Чугуївському районах області.

Про це повідомили у прес-службі САД у Харківській області. За інформацією служби, вчора на дорогах області працювало 100 одиниць спецтехніки та 140 робітників дорожнього господарства. За добу на обробку покриття використано 199 м3 піщано-соляної суміші.

Сьогодні, 8 січня, у південно-східній частині області почались опади у вигляді слабкого снігу. На іншій території — без істотних опадів. Удень часом невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний 7 - 12 м/с.

Температура по області коливається від -7°С до -12°С морозу.

Сьогодні дорожники продовжують ліквідовувати перемети, розширюють проїзну частину, а також оброблюють дороги державного значення протиожеледними матеріалами.

Читайте також: Вуличне освітлення відновлять у майже півсотні населених пунктів області

Працівники дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду як патрульним обстеженням, так і за допомогою п'яти існуючих камер спостереження.

Автор: Марічка Зорняська