Новий басейн з'явиться в Ізюмі

17.04.2019 15:34 Область Online
Фото:kharkivoda.gov.ua Фото:kharkivoda.gov.ua
Його побудують під час реконструкції фізькультурно-оздоровчого комплексу «Донець».

За два роки на місці старого фізкультурного комплексу зведуть будівлю з повноцінним басейном на першому поверсі й ігровим полем — на другому.

Про це повідомляє Харківська обласна державна адміністрація. За даними заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, гроші на реконструкцію об'єкта виділять з Державного фонду регіонального розвитку.  Він також додав, що проект уже пройшов експертизу, також відбулася міжвідомча комісія при Мінрегіоні.

— Ми чекаємо на відкриття фінансування. За тиждень проводимо тендерну процедуру — оберемо гідного підрядника й почнемо реконструкцію та будівництво цього комплексу, — розповів, коли розпочнеться реконструкція, Євгеній Шахненко.

Замовником реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу є Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради. Начальник управління Максим Стрельник розповів, що побудована в 1980-х роках будівля однозначно потребувала реконструкції, бо це фактично був неутеплений ангар.

— Зараз серйозні спортивні заходи в ФОК не проводяться. Завдяки реалізації нового проекту наше місто отримає бажаний 25-метровий басейн, а на другому поверсі розмістяться поле для ігрових видів спорту — футболу, волейболу, настільного тенісу й тренажери, — розповів Максим Стрельник.

За його словами, від старої будівлі залишиться тільки фундамент. Новий же ФОК буде фактично збудований заново із сучасних матеріалів. Також будівлю буде опалювати автономна котельня, яка працюватиме на пелетах.

Читайте також: На Харківщині створять героїчний мурал. ФОТО

Для громад Харківщини навчатимуть енергоменеджерів