Новий міст через річку хочуть побудувати між селами в Зміївському районі

28.01.2019 13:35 Область Online
Фото: wikipedia.org Фото: wikipedia.org
Будівництво нового моста через Сіверський Донець на території Скрипаївської сільської ради включено до проекту перспективного плану розвитку району на 2019-2021 роки.

Пропозицію про включення до перспективного плану будівництва нового моста між селами Мохнач та Лісне підтримала Зміївська Рада регіонального розвитку під час свого другого засідання.

 — Саме цю проблему районного масштабу ми повинні й можемо вирішувати. Ситуацію вже вивчено, проект своїми силами створити зможемо. Тож якщо сьогодні стоїть питання між будівництвом нового моста, яким активно користуються не лише громадяни місцевої ради, а й у разі чого цілої області, та ремонтом тротуару на одній із вулиць села Бірки (що можна виконати коштом навіть не районного, а місцевого бюджету), то, звичайно, ми обираємо міст, — підкреслив голова Зміївської РДА Анатолій Кошеленко.

Нагадаємо, перше засідання Зміївської Ради регіонального розвитку як консультативно-дорадчого органу при Зміївській райдержадміністрації пройшло 21 грудня 2018 року, на якому було ознайомлено громадськість із проектом перспективного плану розвитку Зміївського району на 2019-2021 роки. До 15 січня на офіційну електронну адресу Зміївської райдержадмністрації надходили пропозиції до Плану від громадян — мешканців Зміївського району, які попередньо були детально вивчені відповідними структурними підрозділами РДА та винесені на голосування Ради.

Читайте також: Найбільший в області фізкультурно-оздоровчий комплекс побудували у Краснограді. Фото

Андрій Соха