Облив бензином і підпалив: НП у Зміївському районі

13.05.2018 17:36 Область Online
Фото: Uanews Фото: Uanews
10 травня в селі Мохнач Зміївського району 63-річний мешканець Харкова отримав опіки І-ІІ ступенів верхніх та нижніх кінцівок, спини та тулуба. Чоловіка госпіталізували у тяжкому стані до опікового відділення Харківської міської клінічної лікарні.

Як повідомили у ГУНПУ в Харківській області, постраждалий на дачі разом із сусідом розпивав спиртні напої. Між ними виникла сварка. В результаті 81-річний чоловік облив постраждалого бензином та кинув у його бік запалений сірник — на чоловікові зайнявся одяг, який він зміг самостійно загасити. Зловмисником виявився 81-річний харків’янин, його наразі затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За словами начальника Зміївського відділу поліції Кирила Щербинського, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 4 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 10 до 15 років або довічного позбавлення волі.

Микола Мельник