Одруження на один день: як на Харківщині День закоханих відзначають

14.02.2019 17:00 Область Online
Фото: Нововодолазька селищна рада Фото: Нововодолазька селищна рада
Жартівливе одруження закоханих влаштовували в Новій Водолазі, велике серце ходило вулицями Коломака, а у центрі Харкова військові дарували дівчатам серця.

14 лютого на Харківщині стартував справжній марафон закоханих сердець. Уже за доброю традицією до свята долучилося Міністерство юстиції — відчинило до опівночі двері палаців шлюбу.

На Харківщині сьогодні з 8:00 до 00:00 працюватимуть три РАЦС — Палац одруження (м. Харків, вул. Сумська, 61), Оpen space на Плеханівській, 73 (Відділ державної реєстрації актів цивільного стану по Харківському району та місту Люботину Головного територіального управління юстиції у Харківській області) та Богодухівський РАЦС (м. Богодухів, пл. Соборності, 1).

 

В цей день пари можуть не тільки побратися, а й подати заяву. Тож, якщо сьогодні виникне бажання поєднати свої долі — скоріше відправляйтеся до зазначених РАЦСів, до опівночі час ще є.

Фото: Нововодолазька селищна рада

У Новій Водолазі 14 лютого закохані не тільки грали весілля, а й брали участь у жартівливій акції “Шлюб на добу”. У центральному парку селища було облаштовано романтичну фотозону, де всіх охочих “одружував” Святий Валентин.

Фото: Нововодолазька селищна рада

Побратися ще й таким чином вирішило подружжя нововодолажців — Андрій та Людмила, які вже не один рік одружені. “Подвійним молодятам” видали свідоцтво, в якому зазначалося, що протягом 24 годин закохані мають 100 разів поцілувати і обійняти одне одного, говорити “я тебе кохаю” кожну годину, зробити 10 романтичних фото та зробити одне одному сюрпризи.

 

Фото: Нововодолазька селищна рада

Ще організатори свята всім перехожим дарували жуйки “Love is” та кульки у формі серця. Увечері святкова локація стане ще більш романтичною, бо запалає ілюмінація. Романтична локація працюватиме до 15 лютого.

Фото: Нововодолазька селищна рада

Кульки у формі серця, валентинки та чудовий настрій дарували й на вулицях Коломака. Робило це величезне серце.

Фото: Коломацька селищна рада

А у Харкові відзначилися хлопці у формі. Курсанти Національної академії Національної гвардії України вибудували строєм на плацу серце.

Фото: Фейсбук/Національна академія Національної гвардії України

“У День закоханих навіть сонечко виглянуло до нас. Насолоджуйтеся цим днем і вірте в краще", — підписали фото нацгвардійці.

Потім святковий флешмоб строковики-нацгвардійці влаштували у центрі Харкова — дарували перехожим дівчатам кульки у формі серця.

Відео: Фейсбук/Дмитрий Брук

Читайте також: Усі служби в одній будівлі: у Старому Салтові об'єднали поліцію, амбулаторію і ЦНАП

Андрій Соха