Отруєння дітей на Харківщині: подробиці подій

10.05.2017 09:20 Область Online
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
У Харківській області дитина під час гри ковтнула церковне масло.

Сталася подія 8 травня у селищі Осинове Куп'янського району. В обідній час бригада швидкої медичної допомоги з будинку госпіталізувала чотирирічну дівчинку. Дитина проживає у селищі Курилівка Куп’янського району, а у Осинове приїхала до свого дідуся.

Перебуваючи в гостях, дівчинка під час гри ковтнула церковне масло.

Дитину доставили до Куп’янської центральної міської лікарні для надання медичної допомоги. Зараз вона вже перебуває вдома, її життю нічого не загрожує.

Ще одна схожа історія трапилася у Нововодолазькому районі, 5 травня.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області, до поліції надійшло повідомлення від лікаря Нововодолазької центральної районної лікарні про те, що в медичний заклад доставлено четверо дівчаток (віком від 5 до 7 років) з отруєнням невідомою речовиною.

 Поліція під час виїзду до села Рокитне, де сталася подія, з'ясувала, що дівчатка - дві сестри та їхні подруги - перебували у дворі будинку.
 «На підвіконні найменша дівчинка знайшла гранули отрути проти шкідника капустянки, сприйняла їх за цукерки та пригостила інших», - йдеться у повідомленні. - Батьки в цей час були на городі.

Побачила, що діти їдять отруту, найстарша сестра, яка і покликала дорослих.

Жителі одного з районів Харкова впродовж доби залишаться без води

 Після надання першочергової медичної допомоги для подальшого лікування діти направлені до Харківської обласної дитячої клінічної лікарні. На даний час життю дівчаток нічого не загрожує. У поліції зауважили, що вирішується питання про кваліфікацію даної події згідно з чинним законодавством.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта