Парад весіль пройшов у Новій Водолазі. Фото, відео

20.08.2018 15:11 Нова Водолага
У центральному парку селища одночасно розписалися п’ять пар.

У Нововодолазькій об’єднаній громаді започатковують нові традиції. 18 серпня 2018 року тут вперше пройшов парад весіль. Відразу п’ять пар розписалися у парку Ювілейний. При чому тільки чотири з них були місцеві, інші молодята приїхали з Мерефи та Краснограда.

Узагалі в магію вісімок повірило сім пар, однак за «технічними причинами» дві пари не змогли потрапити на масовий розпис. Одні молодята розписалися рано-вранці, а інші не встигли доїхати з Вовчанського району (їх розписали о 15:00).

 — У даті 18.08.18 поєдналися знаки нескінченності. Відповідно до китайської нумерології, вісімка символізує багатство, успіх, здійснення бажань та гармонію між чоловіком та жінкою. І ось наші закохані наречені вирішили поєднати свої долі, свої серця в сімейному союзі та стати першими сімейними парами, які започатковують нову традицію «Параду шлюбів» у Нововодолазькій об’єднаній громаді, зазначила начальник Нововодолазького Центру надання адміністративних послуг Вікторія Гладкоскок.

Виїзна церемонія обійшлася кожній парі в 85 копійок сплата обов’язкового державного мита. Усі новостворені сім’ї отримали подарунки від об’єднаної громади — мікрохвильові пічки.

 — Навряд чи дружини завтра вранці стануть готувати, але зможуть швидко і зручно розігріти їжу, — з посмішкою каже голова Нововодолазької селищної ради Олександр Єсін.  — Сьогодні громада має можливість влаштовувати такі свята. Як то кажуть, «добре працюємо — добре відпочиваємо».

Більше про парад весіль у Новій Водолазі читайте в № 68 «Слобідського краю».

Читайте також: Як у Новій Водолазі гроші «ходять» за пацієнтом

Автор: Юлія Шматченко