Під Харковом пройде унікальний туристичний фестиваль

23.07.2018 15:48 Область Online
Фото: nametfest.find-way.com.ua Фото: nametfest.find-way.com.ua
Уже третій рік поспіль біля Змієва на території національного парку «Гомільшанські ліси» проходить фестиваль для туристів.

Цього року подія відбуватиметься 11-12 серпня. Як повідомили організатори з проекту #FINDWAY, на гостей заходу очікують корисні майстер-класи, заняття флай-йогою, цікаві лекції від мандрівників та блогерів про подорожі та інше, спортивні розваги у вигляді квестів, яскраві виступи танцювальних і театральних гуртів та фаєр-шоу.

«І все це із супернасиченою музичною програмою, з неймовірними та відомими гуртами і, звісно, масовим нічним джемом з величезним вогнищем та красою піку найбільшого зорепаду Персеїди»,  додають організатори.

За їх інформацією, у минулому році фестиваль відвідали близько 2000 осіб. Цього ж року на території національного парку очікують не меншу кількість учасників, яких запрошують із різних куточків України.

Так, із Зміївського вокзалу і автостанції організатори та партнери заходу організовують безкоштовні автобуси, які будуть підвозити людей у дні фестивалю, орієнтовно з 12 до 17 години. Також на станціях працюватимуть волонтери, які допоможуть гостям району зоорієнтуватись.

Автор: Марина Проценко