П'ять мільйонів гривень виділили постраждалим балаклійцям

11.05.2017 07:23 Область Online
Фото із соціальної мережі Фото із соціальної мережі
Гроші виділили на надання матеріальної допомоги постраждалим унаслідок надзвичайної ситуації у в/ч А1352.

Гроші виділили з бюджету Балаклійського району 10 травня на ХХІ позачерговій сесії районної ради.

"Головною метою скликання позачергової сесії було питання виділення коштів у вигляді цільової субвенції Балаклійській міській раді для надання матеріальної допомоги громадянам, постраждалим від наслідків надзвичайної ситуації. Було прийнято рішення щодо виділення коштів на матеріальну допомогу в сумі 5 мільйонів гривень", - ідеться у повідомленні прес-служби Балаклійської РДА. 

Як уточнив "СК" голова Балаклійської районної державної адміністрації Степан Масельський, гроші перерахують міській раді вже завтра. Надходження грошей безпосередньо до людей слід очікувати орієнтовно вже наступного тижня.

- У міській раді розроблене відповідне положення з видачі матеріальної допомоги залежно від рівня завданої помешканням шкоди тощо. Тут задіяний диференційний підхід. Міська рада має відповідний список людей, які потребують матеріальної допомоги. Особливо багато звернень від жителів приватного сектору. Комісійно визначена сума допомоги для кожної родини. Розумієте, кому тисячі гривень вистачить, а кому й ста тисяч гривень мало, - сказав Степан Масельський.

Нагадаємо, 23 березня сталася пожежа на 65 Арсеналі, яка завдала багато пошкоджень житловому фонду, об'єктам соціальної сфери Балаклії.

До цього НА ВІДНОВЛЮВАЛЬНІ РОБОТИ В БАЛАКЛІЙСЬКОМУ РАЙОНІ СПРЯМУВАЛИ СТО МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

ОБЛАСНА РАДА РОЗПОДІЛИЛА ТА ВИДІЛИЛА ГРОШІ ДЛЯ БАЛАКЛІЇ

МІЛЬЙОНИ НА БАЛАКЛІЮ: УРЯД ВИДІЛИВ ДОДАТКОВІ ГРОШІ

Читайте також: ДОПОМОГА БАЛАКЛІЇ: ЯК РАЙОНИ ХАРКІВЩИНИ ДОПОМАГАЮТЬ ЗЕМЛЯКАМ

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта