Рекордне число учасників зібрав районний марафон (Фото)

08.11.2017 15:45 Область Online
Фото: http://balrada.gov.ua Фото: http://balrada.gov.ua
4 листопада в Балаклії пройшов 30-й легкоатлетичний пробіг, присвячений 73-й річниці визволення України від фашистських загарбників.

Цього року спортивний захід зібрав рекордну кількість учасників — 263. До слова, активну участь у марафоні взяли і люди з інвалідністю. Загалом автомобільними дорогами райцентру пробіглися  спортсмени з Харкова, Слав’янська (Донецької області), Лисичанська (Луганської області), Зіньківа (Полтавська область), Кропивницького (Кіровоградська область). Честь Харківської області відстоювали п’ять колективів з Харкова: МК  «Харків», МК «Джерело», «Safari-RUN», Харківська ДЮСШ, ХНУПС ім. Івана Кожедуба, а також бігуни з Первомайського, Ізюма, Лозової, Великого Бурлука та Слобожанського.

Участь у марафоні взяли люди з інвалідністю

По завершенню пробігу відбулася церемонія нагородження. Кожен учасник отримав від організаторів пам’ятний знак. Грамотами та медалями відділу у справах молоді та спорту Балаклійської РДА нагороджені переможці та призери.

Наймолодшим учасником спортивного змагання став семирічний Давид Фролов, а найстаршим 82-річна Алла Буднік.

Офіційний старт традиційному Балаклійському марафону дали ветерани фізкультурно-спортивного руху району  Юрій Будянський, Віктор Кунденко, Микола Зуділа, які 30 років тому на власному ентузіазмі вперше пробігли мальовничими куточками Балаклійського району, здолавши дистанцію у 18 км.

Марафон у Балаклії зібрав рекордну кількість учасників

 

Автор: Тетяна Василець