Школярі з Близнюків створили креативну клумбу. Фото

15.05.2018 14:30 Область Online
Фото: Кира Александрова/ Facebok, Близнюківська селищна рада Фото: Кира Александрова/ Facebok, Близнюківська селищна рада
На цьому тижні учні місцевого ліцею разом з батьками прикрасили центральну алею селища, де розташовані бібліотека, музична школа, селищна рада та парк.

Втілювати в життя свій задум діти розпочали у кінці минулого тижня. Для цього привезли старі велосипеди, пофарбували їх у білий колір, а в їх корзини поставили горщики з квітами.

Для доповненого образу батьки допомогли змайструвати залізний зонтик, усередині якого теж тепер ростуть різнокольорові квіти.

Над останнім етапом свого задуму школярі працювали у понеділок. Вони встановили дерев'яну діжку, з якої у вигляді струменя води насадили квітів.


Близнюківський селищний голова Геннадій Король розповів, що така ініціатива з'явилася у рамках спільного проекту учнівської молоді та селищної ради «Нічого для нас без нас», який у селищі працює вже три роки. Відповідно до нього, батьки і діти беруть участь у благоустрої території, а селищна рада підтримує та допомагає фінансово ― цього разу закупили квіти.

Читайте також: Як в Нововодолазькій обʼєднанній громаді наблизили послуги до людей

Олександр Ушаков