Школярі з Первомайського стали учасниками всеукраїнського реаліті-шоу

08.11.2017 13:45 Область Online
Фото: Facebook/Yevhen Kozyriev Фото: Facebook/Yevhen Kozyriev
Учні Первомайської загальноосвітньої школи № 7 представлять Харківську область на фіналі національного конкурсу "Відкривай Україну".

Протягом року в рамках національного конкурсу «Відкривай Україну» діти з різних областей вчилися створювати проекти з поліпшення своїх міст. Так, у Харківській області до регіонального півфіналу дійшли 20 команд з десяти міст: Балаклії, Чугуєва, Краснограда, Люботина, Вовчанська та інших. А на обласному фіналі конкурсу перемогла команда школярів із Первомайського, яким і випала нагода представляти регіон на всеукраїнському фіналі.

Фінал цього освітнього проекту відбудеться 12 листопада у Києві. Серед 24 команд, які предсталяють різні області у конкурсі, оберуть трійку кращих. Саме вони поїдуть на стажування до країн Європи, США та Азії.

А поки фінал не відбувся, команда первомайських школярів Green Теам вже приїхала до столиці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Євген Козирєв — координатор проекту в місті Первомайський.

 «Всі команди (переможці в своїх регіонах) будуть жити і готувати проекти в окремому таборі без вчителів і кураторів. За обіцянками представників Першого національного телебачення ( «UA-перший») фінал буде проходити весь тиждень в форматі телевізійного реаліті шоу, а оголошення переможців буде на концерті «Ідентифікація», який відбудеться Стереоплазі та транслюватиметься в прямому ефірі на каналі М2. Так що вболіваємо за нашу область і наше місто», — написав координатор.

Як повідомила педагог-організатора Первомайської загальноосвітньої школи № 7, вчитель-модератор проекту в школі Наталія Довганич, на дітей чекає спілкування із зірковими тренерами, багато цікавих майстер-класів, виставок та фєричний фінал.

Читайте також: Харків отримає додаткові гроші на інсулін

Джерело: SLK
Автор: Марина Проценко