«СК» розшукує талановитих дітлахів. КОНКУРС

16.05.2019 16:36 Область Online
Фото: pixabay.com Фото: pixabay.com
Шановні читачі! «Слобідський край» має для вас нову акцію! Якщо ви знаєте дитину, у якої, на ваш погляд, є справжній талант, розкажіть про це всім. І тоді, можливо, саме ця дитина отримає до Дня захисту дітей подарунок від редакції «Слобідський край» і наших партнерів – видавництва «Vivat».

– на електронну скриньку редакції [email protected] надсилайте фото дитини, на якому буде відображено її талант, обов’язково вкажіть ім’я, вік дитини та населений пункт, у якому живете, а також свій (дорослого) номер телефону;

– далі на сторінці «Слобідський край» у Facebook шукайте пост про старт акції «Диво-дитина» на сайті slk.kh.ua і в коментарях до нього вкажіть номер учасника, який вам найбільше до вподоби;

– переможцями стануть п’ятеро учасників, які зберуть найбільше голосів;

– результати акції – 1 червня, у День захисту дітей, на сторінці «Слобідський край» у Facebook;

– фото переможців будуть опубліковані в газеті «Слобідський край».

Фото учасників приймаються до 30 травня включно! 

Наші учасники


1

Іванна Бондарєва з Харкова. У свої вісім років уже є чемпіонкою Харкова зі спортивних бальних танців, срібною призеркою чемпіонату світу з 10 танців у Блекпулі (Великобританія), бронзовою призеркою чемпіонату Європи. 

 


 2

Анастасія Свистун (на фото - у центрі) із Харкова, їй дев'ять років. Протягом трьох років займається бальними танцями, має медалі, кубки й грамоти. 


 3

Софія Тангєєва, 7 років, м. Харків, займається цирковою гімнастикою два роки.


 4

Владіслав Ковиженко, 9 років, смт Борова. Із раннього дитинства займається спортивними бальними танцями і вокалом. Постійний учасник і переможець багатьох танцювальних і вокальних конкурсів регіонального та всеукраїнського рівня.


 5

Талановита дівчинка 11-річна Даша Прихнeнко зі смт Борова. Співає з народжeння, два роки грає на акордeоні. Вeсeла, ввічлива і працьовита дитина.


6

Олександра Богучарова зі смт Вільча Вовчанського району. Їй всього 11 років, а вже Чемпіонка України та Чемпіонка Європи з Кіокушин карате. Своє майбутнє дівчинка пов'язує з цим видом спорту. Хоче представляти Україну на міжнародних змаганнях і захищати честь нашої країни.


7

Ваня Єрошкін, 6 років, м. Харків. Талановитий рибалка


 8

Аліса Пономаренко, 10 років, місто Балаклія. Шиє іграшки, щоб врятувати життя онкохворому підлітку. До кожної іграшки додається «сертифікат добра», щоб кожний власник зайченяти чи котика знав, що долучився до порятунку життя.




9

 Талановита дівчинка  Дар'я Рейзлер із смт Нова Водолага,10 років. Маленька балерина. 


10

Марія Лукашова, 10 років, місто Балаклія. Дівчинка навчається на відмінно, отримує музичну освіту в Балаклійській дитячій музичній школі. Має чудовий голос, співає українські народні пісні, є солісткою хору "Веселка" та гурту "Соловейки", гарно грає на фортепіано та прекрасно танцює. Має нагороди на конкурсах і фестивалях міжнародного та національного рівнів.


11

Сестрички Єлизавета та Аліна Лозовські (на фото зліва) з Балаклії. Лізі 16 років, Аліні 14 років. Аліна  дев'ять років грає на скрипці, учасниця багатьох концертів і конкурсів - "Шоу Талантів Балаклійщини", "Інструментальна мозаїка", "Срібна струна " інші. Ліза стільки ж часу, як і сестра, грає на віолончелі, учасниця  конкурсу "Срібна струна", "Інструментальна мозаїка", "Харківські зорі Весна 2018" (3 місце). У конкурсі з сольфеджіо серед музичних шкіл Балаклійщини виборола перше місце. Дівчата грають також у дуетах та ансамблях.


12

Вероніка Туча, 10 років із Первомайського. Дівчинка займається спортивно-бальними танцями у клубі "Фламінго" і вчиться на фортепіанному відділенні Дитячої школи мистецтв. 




13

Афіна Остапенко, 6.5 років, із Києва. Дівчинка тотально незряча з народження. Вона є лауреатом декількох конкурсів по вокалу, грає на фортепіано та гітарі. Нещодавно встановила два національних рекорди України: як наймолодша незряча дитина, яка самостійно спускається на горних лижах і як наймолодша незрячаа дитина, яка пробігла дистанцію у три км на роллертреку. Афіна також займається грекоримською боротьбою, полденсом та плаванням. 


 

 14

Ярина Попова, 9 років, із м. Маріуполь, навчається у Слов'янську. Яринка незряча, але займається вокалом, грає на фортепіано, бере активну участь у житті школи, відмінниця, займається плаванням.


 

15

Михайло Сербін, 15 років, Харків. Михайло інвалід дитинства по зору, але не дивлячись на свої обмежені можливості з 9 років займається плаванням. Нині він є членом збірной України з параплавання. Хлопець багаторазовий чемпіон України, майстер спорту, бронзовий призер Чемпіоната Європи. Крім того, цьогоріч він закінчив музичну школу по класу вокал. Має  нагороди за участь у багатьох музичних конкурсах.

 
 

(Михайло на фото праворуч) 


16

Микита Пятосін 10 років, село Петрівське Балаклійського району. Чотири роки, як грає на акордеоні. Дипломант міжнародного конкурсу "Арт домінанта" 2018 і 2019 років. Лауреат конкурсу "Інструментальна мозаїка 2019". Учасник фестивалю Таланти Балаклійщини 2018 і 2019 років. 


РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ

Друзі, наші дорослі і маленькі! Ми дякуємо вам за участь у нашому конкурсі. Усі його учасники отримають від редакції "СК" заохочувальні призи, з'являться у наступному номері нашої газети. Також ми запрошуємо вас у гості до редакції, подивитися, як робиться газета і як працюють журналісти.
 
За результатами голосування, маємо 5-ку переможців. Ними стали:

№13 - Афіна Остапенко,
№4 - Владіслав Ковиженко
№8 - Аліса Пономаренко,
№15 -Михайло Сербін
№ 5 - Даша Прихненко.
 
Вітаємо, наші талановиті діти!
Редакція зв'яжиться з вами, аби передати подарунки.