Суд наклав арешт на вилучену деревину в Красноградському районі

31.07.2019 09:07 Область Online

Красноградський районний суд наклав арешт на вилучену правоохоронцями деревину, транспортні засоби, знаряддя скоєння злочину, мобільні телефони правопорушників та документацію. Про це повідомляє главк обласної поліції.

Нагадаємо, 25 та 26 липня силовики регіону провели масштабне відпрацювання державних лісництв. У результаті чого в Золочівському, Чугуївському і Красноградському районах було затримано шість вантажівок, які перевозили більше 75 кубічних метрів високоякісної деревини дуба. На момент перевірки документи на лісопродукцію були відсутні.

Так, у посадці на території Красноградського району поліцейські виявили вантажівки з деревиною. В автомобілях ЗІЛ та КАМАЗ з причепом знаходилися стовбури 20 дубів різного діаметра. Крім того, на місці події поліцейські виявили автомобіль марки «УАЗ» з двома бензопилами. Загальна кількість деревини склала близько 35 метрів кубічних.

У той же час у Золочеві районний суд відмовив арештовувати вилучене правоохоронцями майно лісового господарства. Однак досудове розслідування за відкритим кримінальним провадженням триває. 

Читайте також: В об’єднаних громадах Харківщини з’являться свої поліцейські

Андрій Соха