У Бердянській школі заперечують побиття дівчинки

05.11.2018 16:30 Область Online
Фото: 5 канал Фото: 5 канал
У селі Бердянка Зачепилівського району напередодні вихідних стався резонансний випадок.

2 листопада в шкільному підрозділі місцевого НВК, за інформацією Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, п'ятеро учнів побили 11-річну дівчинку.

Про травмовану школярку медикам повідомили через номер «103». Прибувши до школи, лікарі оглянули дівчинку, яка розповіла, що на перерві її побили п'ять учнів, які навчаються у тій самій школі. Оглянувши школярку, медики встановили попередній діагноз: забій ділянки правого тазостегнового суглоба та доставили постраждалу до Зачепилівської центральної районної лікарні.

5 листопада дівчинка ще перебувала у стінах лікарні, під наглядом лікарів, повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації. Посилаючись на слова головної лікарки центральної районної лікарні Світлани Жарикової, у повідомленні йдеться, що «діагноз дитини не розголошується без дозволу батьків».

Але за даними прес-служби ХОДА, про переломи мови немає, є забій м'яких тканин. Обстеження тривали.

Однак інформацію про те, що трапилася бійка, у самому Бердянському НВК спростовують. За словами директорки закладу Наталії Золотухіної, травму дівчинка отримала під час гри в футбол.

— Інформація про побиття не достовірна. Школярка отримала травму під час гри у футбол. Діти дуріли, і хтось із хлопчаків її штовхнув, — додала освітянка.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Нацполіції в Харківській області, заяв від постраждалої чи її батьків поліція не отримувала. Подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку правопорушень. Перевірку проводив дільничний інспектор.

Читайте також: Вбивство дівчини під Харковом: поліція опублікувала фоторобот підозрюваного

Автор: Марічка Зорняська