У Лозівському районі ремонтують сільські клуби. ФОТО

19.06.2019 10:32 Область Online
Фото: lozovarada.gov.ua Фото: lozovarada.gov.ua
Заклади культури реанімують у Садовому, Яковлівці та Новій Іванівці.

Як повідомляє сайт Лозівської міської ради, у Садівському клубі вже завершено ремонт танцювальної зали та двох гурткових кімнат. З міського бюджету на ці роботи витрачено 330 тисяч гривень. У танцювальній залі утеплено стіни, відремонтовано стелю й підлогу, встановлено нові двері, замінено електропроводку, зала облаштована новими світильниками.

У планах адміністрації Садівського старостинського округу провести ремонт концертної зали клубу, проектна вартість цих робіт складає 1,4 мільйона гривень.

Наразі з міського бюджету виділено 10 тисяч гривень на отримання експертного висновку.

У клубі Нової Іванівки продовжують ремонтувати фойє, наразі тут укладають плитку на підлогу, на це з міського бюджету виділено більше 100 тисяч гривень. Ремонтувати клуб розпочали три роки тому за кошти бюджету сільської ради – відремонтували покрівлю, встановили опалення, утеплили фасад та провели ремонт фойє. Таких масштабних робіт у клубі не проводили з часів його будівництва.

На ремонт глядацької зали Яковлівського клубу з міського бюджету виділено більш ніж 500 тисяч гривень, у ній оновлено стіни та стелю. У найближчих планах ремонт сцени, укладання плитки на підлогу у фойє клубу та проведення зовнішніх робіт — ремонту відливів, вимощення та цоколю. Востаннє ремонтні роботи в будівлі проводилися у 1993 році.

Читайте також: У Лозовій із машини під час руху втекла свиня. ВІДЕО