У Печенізькому районі відкрили сучасне футбольне поле. Фото

05.10.2018 15:58 Область Online
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
В урочистостях узяв участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев.

В селі Артемівка Печенізького району на території тамтешнього навчально-виховного комплексу відкрили сучасний штучний майданчик для міні-футболу. Цей міні-стадіон побудований за кошти з державного та місцевого бюджетів. Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

— Завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів. Відкриття міні-футбольного поля стало можливим завдяки консолідації зусиль різних гілок влади, — сказав Анатолій Бабічев. — Упевнений, що чудовий майданчик стане улюбленим місцем проведення змагань не лише для школярів, а й для всієї громади.

Під час свята Анатолій Бабічев вручив Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації секретарю Артемівської сільської ради Наталії Богомаз.

Перший заступник голови Печенізької райдержадміністрації Михайло Никитченко зауважив, що завдяки відкриттю футбольного поля зі штучним покриттям діти зможуть займатись улюбленим видом спорту незалежно від пори року, більше часу проводити на свіжому повітрі. Футбольне поле використовуватиметься для організації змагань з інших видів спорту.

А тамтешні любителі футболу вже встигли випробувати нове поле, зігравши між собою товариський матч.