У Первомайському відкрили центр реабілітації атовців

15.08.2019 14:48 Область Online
Фото: Первомайська міська рада Фото: Первомайська міська рада
14 серпня у Первомайській ЦРЛ відкрито відремонтоване фізіотерапевтичне відділення з новим медичним обладнанням.

Як повідомили у міськраді, тепер тут є всі умови для реабілітації фізичного, психологічного та соціального характеру як для ветеранів АТО й ООС, внутрішньо переміщених осіб, так і для користування всього населення міста та району.

У відділенні провели капітальний ремонт з переплануванням приміщень під нові функції закладу, придбали медичне обладнанням для лікування захворювань опорно-рухового апарату, тренажери, нові сучасні масажні кушетки, комп’ютерну техніку.

Також у фізіотерапевтичному відділенні застосовуватимуться нові методики лікувальної фізкультури, надаватиметься професійна допомога психолога, а також цілий ряд профілактичних реабілітаційних процедур, які показані при багатьох захворюваннях.

За словами медиків, сучасне обладнане відділення реабілітації допоможе пацієнтам швидше відновитись після оперативних втручань, кардіологічних недуг, інсультів та інших церебральних уражень.

Читайте також: Метеоритний фестиваль у наметах відбувся на Зміївщині – ФОТО

Відділення осучаснили в рамках Гранту, що надавався Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України за підтримки Світового банку.

Про те, які проекти за кошт інвесторів реалізують в Первомайському ще, читайте тут.