У селі під Харковом чоловік накинувся з ножем на підлітка — потерпілий у лікарні. Фото

26.07.2018 12:35 Область Online
Фото: facebook.com/Kharkov.City Фото: facebook.com/Kharkov.City
За інформацією поліції, повідомлення про подію надійшло від медиків 25-ї Харківської міської клінічної лікарні. За їх словами, до закладу було госпіталізовано 15-річного харків’янина з проникаючою колото-різаною раною грудної клітки. Стан здоров’я постраждалого стабільний — середньої тяжкості.

Зі слів потерпілого стало відомо, що в садовому товаристві, розташованому в селищі Лизогубівка Харківського району, між ним та невідомим чоловіком виникла сварка, у результаті якої зловмисник вдарив хлопця кухонним ножем у ділянку грудної клітки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину правоохоронці викрили 51-річного мешканця селища Лизогубівка. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, та інші злочини. Під час обшуку його дачного домоволодіння поліцейські вилучили 19 кущів рослин конопель та дві скляні банки, наполовину заповнені речовиною рослинного походження в подрібненому і висушеному стані.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Слідчі дії тривають.

Микола Мельник

Теги: