У Великобурлуцькому районі відкрили реконструйований стадіон

28.08.2018 15:32 Область Online
Фото: velykoburluk-rda.kh.gov.ua Фото: velykoburluk-rda.kh.gov.ua
На ремонт спортивної арени витратили 1 мільйон гривень.

Минулої суботи, 25 серпня, Великий Бурлук відзначив День селища. До свята приурочили відкриття після реконструкції районного стадіону «Колос». Завдяки залученим позабюджетним коштам у розмірі 1 мільйон гривень на території стадіону накрили дах, провели штукатурні та оздоблювальні роботи ззовні та всередині. Для гравців установили чотири душові кабінки, умивальники.

Також поруч з будівлею буде розташовано 300 місць із накриттям для вболівальників і 70–80 без накриття – на іншому краю поля.

Наступний об’єкт у селищі, який чекає на закінчення ремонту, – місцева поліклініка. До цього медустанова жодного разу не ремонтувалася за її 35-річну історію. Минулоріч з районного бюджету було виділено 360 тисяч гривень на заміну вікон на енергозберігаючі.

А нинішня реконструкція, яку планують закінчити до кінця цього року, передбачає ремонт відмостків, фундаменту, внутрішніх приміщень, заміну даху, водопровідної та каналізаційної систем, оновлення електричної мережі, фасаду, ґанків та навісів, установлення пандуса, заміну дверей.

На святі побували голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.