У школах Кегичівського району почалися великі ремонти

12.03.2019 14:30 Область Online
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Необхідні для відновлення будівель кошти було виділено з обласного бюджету.

У Кегичівському ліцеї та в школі селища Слобожанське протікали покрівлі. Проблему було вирішено за рахунок обласного бюджету. Повідомляє сайт ХОДА.

За словами директорки Кегичівського ліцею Ірини Юсової, питання оновлення даху в навчальному закладі стояло дуже гостро: він протікав, в їдальні на стелі з’явилися величезні плями від дощів. Протягом двох місяців дах було повністю замінено. Окрім цього в ліцеї було відремонтовано актову залу. Також заклад отримав сучасні мультимедійні кабінети природничих наук: біології, географії та математики.

Найближчим часом у ліцеї також відремонтують дах над двоповерховою будівлею, де розташовані молодші класи. На це з обласного бюджету вже виділили 1,2 млн грн.

Також у Кегичівському районі відремонтували покрівлю школи в селищі Слобожанське.

У слобожанській школі також були чималі проблеми з дахом. У цій селищній школі досить оперативно зробили капітальний ремонт частини будівлі навчального закладу.

- Такої уваги та коштів на ремонти, як протягом останніх років, ми ніколи не бачили. Також отримали сучасне обладнання для кабінетів хімії та біології. Такими темпами школа стане ще більш комфортною і сучасною, - зазначила директорка слобожанської школи Людмила Руда.

Читайте також: 100 питань для розвитку Харківщини

Андрій Соха