В Ізюмському районі оновили шкільну їдальню

21.08.2019 12:48 Область Online
Фото: izyumrda.gov.ua Фото: izyumrda.gov.ua
Вдалося це зробити завдяки перемозі в обласному конкурсі «Разом в майбутнє».

Вчора, 20 серпня, в селах Чистоводівка та Куньє Ізюмського району відкрили об’єкти соціальної інфраструктури, покращення яких зроблено в рамках конкурсу міні-проектів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє».

Тож у Чистоводівці реалізували міні-проект батьківського комітету Чистоводівського НВК «Здорове та правильне харчування – запорука здоров’я дитини». Мета проекту — створити сучасне комфортне місце для харчування школярів та працівників закладу. Відтепер продукти будуть якісніше зберігатися за належної температури. У рамках проекту було придбано сучасне кухонне обладнання та облаштовані зони роздачі (марміт, стелажі для зберігання готової продукції, електронні ваги, стійка для столових приладів, сушка для посуду, витяжки, електром’ясорубка). Придбано «меблі-трансформери» для дітей різної вікової категорії. Проведено ремонт обідньої зали: відновлено стелю, встановлені сучасні світильники, облаштовано стіни. Загальна сума проекту – 153 400 грн, з них 76 700 грн – кошти обласного бюджету, 69 030 грн – кошти районного бюджету, 7 670 грн – кошти конкурсанта.

Також два міні-проекти були реалізовані в селі Куньє. Так батьківський комітет Куньєвського НВК був ініціатором проекту «Створення умов для розвитку спортивних та творчих здібностей дітей Куньєвського НВК під час ігрової діяльності». Мета проекту — створити умови для розвитку здібностей дітей та облаштувати зони відпочинку для учнів різного віку та їхніх батьків. У рамках реалізації проекту придбали ігрові і спортивні майданчики, спортивні конструкції, павільйон, тенісні столи, лавочки та урни. Загальний бюджет склав 266 270 грн, з яких 133 135 грн – кошти обласного бюджету, 119 821 грн – кошти районного бюджету, 13 314 грн – кошти конкурсанта.

Ще один міні-проект громадської організації «Промінь» «Придбання масажного обладнання та комп’ютерної техніки» був реалізований селі Куньє. Завдяки йому для відділення територіального центру соціального обслуговування в селі Куньє було закуплено апарат для масажу стоп, масажне крісло, масажер для ніг, наколінник, турманієвий мат та комп’ютерну техніку. Загальна сума проекту – 243 500 грн, з них: 121 750 грн – кошти обласного бюджету, 109 575 грн.– кошти районного бюджету, 12 175 грн – кошти конкурсанта.

Читайте також: Сам собі енергетик: ізюмчанин продає державі сонячну енергію