Відомо, коли відкриють об’їзну дорогу навколо Лозової

06.09.2019 16:32 Область Online
Фото:www.facebook.com/pavelveter Фото:www.facebook.com/pavelveter
Нині на дорозі тривають останні приготування: роботи з відновлення знаків, монтажу бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки.

За інформацією заступника директора ДП «Дороги Харківщини» Сергія Литвинця, на об’їзній дорозі навколо Лозової завершені роботи з влаштування асфальтобетонного покриття, передає прес-служба ХОДА.

— Відкриття дороги планується у вересні, на День міста Лозова, — заявив Сергій Литвинець.

Він також повідомив, що тривають роботи на мосту через річку Сіверський Донець у Балаклійському районі: армування плит, бетонування, штукатурення опор.

— На дорогах місцевого значення продовжуються роботи з ліквідації ямковості, щоденно на дорогах області працює близько 30 бригад. Пріоритетні напрямки — маршрути шкільних автобусів та під'їзди до закладів охорони здоров’я, — сказав Сергій Литвинець.

Розповідаючи про ремонтні роботи на дорогах державного значення, заступник начальника з розвитку доріг Служби автодоріг у Харківській області Сергій Пляка зазначив, що завдання по запланованих на цей рік об’єктах виконано на 94 %.

— Залишилися незначні роботи на дорозі Мерефа — Лозова – Павлоград. Продовжуються роботи з нанесення розмітки, влаштування узбіччя, встановлення нових дорожніх знаків. Також з наступного тижня робітники почнуть влаштовувати бар’єрне огородження, — сказав Сергій Пляка.

Також, за його інформацією, виконуються роботи на чотирьох штучних спорудах, що розташовані по цій трасі.

— Закінчені роботи з влаштування бетонних плит. Асфальтобетонне покриття влаштовано на шляхопроводі в Лозовій і мосту в Іванівці. Наступного тижня заплановані роботи з укладання асфальтобетону на шляхопроводі в Катеринівці та Таранівці. Залишиться встановити поруччя та необхідні дорожні знаки, — сказав Сергій Пляка.

Також він зазначив, що роботи йдуть активно на аварійному мосту біля Пісочина.

Читайте також: Блукали по вулиці — мати з Вовчанська залишила двох доньок напризволяще